O nas - Zakład

Produkt Apifood powstaje dzięki współpracy firm i zaangażowaniu wielu osób.

1. Produkcja
Do produkcji Apifood wykorzystywana jest polska niemodyfikowana genetycznie pszenica, skupowana bezpośrednio od polskich rolników. Zakład produkujący Apifood otwarty jest na sugestie płynące od pszczelarzy, dzięki czemu produkcja Apifood odbywa się pod szczególnym nadzorem technologów (jeden z nich też jest pszczelarzem), aby móc dostarczyć najlepszy produkt.

2. Konfekcjonowanie. Dystrybucja. Kontrola Jakości.

Zakład konfekcjonujący, dystrybuujący i kontrolujący jakość wyjściową produktu - PPHU ORION Jarosław Kasprzyk

Dzięki korzystaniu ze sprawdzonej firmy logistycznej jak i swoich pojazdów możemy dostarczyć produkt w ciągu 24 godzin we wskazane miejsce w Polsce. Przeszkoleni kierowcy i wyczuleni na produkt spedytorzy starają się dochować należytej staranności, aby dostarczyć produkt do pszczelarza w stanie nienaruszonym.

3. Badania naukowe

Wychodząc z założenia, że najlepszym laboratorium są pasieki cały czas ściśle współpracujemy z naukowcami praktykami, aby dostarczyć najlepszy produkt. Dzięki takim działaniom możemy odpowiedzieć na najtrudniejsze pytania związane z karmieniem pszczół a nasza wiedza poparta jest praktyką.

Osoba testująca pokarmy i badająca zachowanie pszczół w czasie całego sezonu pszczelarskiego oraz dokumentująca wszystkie zbierane dane to Tomasz Strojny. Pszczelarz z wieloletnim stażem który swoją prace naukową ukierunkował na badanie gotowych pokarmów dla pszczół. Zawsze chętny do zaprezentowania swojej wiedzy i doświadczenia na spotkaniach pszczelarskich.

Jednak największą bazą danych są sami pszczelarze którzy po każdej zimowli a także na bieżąco przekazują nam swoje spostrzeżenia i uwagi.

4. Kordynacja całości.

Osoba koordynująca całość: Piotr Krawczyk - Pszczelarz.
© ApiFood ® 2018
Odwiedziło nas już Liczniki internetowe użytkowników.